Mierea – Proprietati si utilizari
32.67lei
- Descriere
- Informații suplimentare
- Brand
- Recenzii (0)
Descriere
U?or digerabil?, gustoas? ?i s?n?toas?, bogat? īn propriet??i curative, mierea este redescoperit? īn prezent ca aliment complex ?i ca intensitate a gustului. Ea este consumat? de cei care apreciaz? alimentele simple ?i autentice, dar ?i de cei care au nevoie de diete speciale.
Īn aceast? carte sunt prezentate variet??ile de miere, cu prec?dere cele mediteraneene din Italia, dar ?i sortimentele romāne?ti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utiliz?rii mierii īn buc?t?rie ?i īn cosmetic?. Astfel, īn capitolul „Mierea ca elixir” cititorilor le sunt dezv?luite numeroase re?ete de dulciuri ?i b?uturi s?n?toase, u?or de realizat ?i la īndemāna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum ?i un num?r impresionant de re?ete de mānc?ruri s?rate, toate avānd la baz? mierea, aceast? adev?rat? „minune a naturii”.
Informații suplimentare
Autor | |
---|---|
Nr.pagini | 135 |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.